De fleste barn setter stor pris på katter, og kanskje særlig hvis de ikke har kjæledyr selv. Dersom du har små barn i familien, enten det er dine egne eller andres, har vi en god idé til hvordan du kan overraske dem litt ekstra i år.

Et annerledes år for de små

På grunn av koronapandemien har året utartet seg annerledes enn vanlig i år. Det har kanskje blitt færre fritidsaktiviteter, hjemmeskole, og kanskje har ikke barna sett den øvrige familien like mye som vanlig. Mange har savnet besteforeldrene sine, tanter og onkler. Er du besteforelder eller tante eller onkel som har en katt? Da har barna garantert savnet katten din også. Gi en ekstra oppmerksomhet til barna du er glad i, ved å kjøpe gaver fra pus!

Små gleder

En gave fra pus er noe barna helt sikkert synes er kjempemorsomt, selv om de større selvsagt skjønner at ikke katten har vært ute på handletur selv. Overraskelsesmomentet er likevel artig, for dette har de neppe sett for seg! Partyking har masse fine småsaker til en rimelig penge. En slik tilleggsgave trenger ikke koste mye. Hva med å kjøpe noe med kattemotiv, siden gaven er fra pus? Eller hva med et karneval-sminkesett til ansiktsmaling, siden katten maler? Vær kreativ og finn på noe gøy som barna kan like. Uansett hva du ser etter, vil du finne et stort utvalg av morsomme og fine gaver, som er unike og annerledes.

Gjør noe ekstra ut av det

Skriv et kort til barna om at pus synes at siden året har vært så annerledes, fortjener de en liten gave. Dersom du har en tålmodig katt, kan du prøve dyppe poten i litt rødbetesaft eller romtemperert kaffe og lage et trykk på kortet. Det er ikke sikkert katten synes dette er særlig stas, og da skal du la være. Har du derimot en bedagelig katt som er med på det meste, kan du gi det et forsøk. Kaffe og rødbetsaft er naturlige stoffer uten farlige kjemikalier, i motsetning til i maling. Ha likevel en fuktig klut i nærheten, så du kan tørke av poten rett etterpå.