De fleste katter elsker klær. Ikke å ha på seg klær, men å gni seg inntil eiernes klær. Kattene gjør dette for å markere eiendom. Når katten gnir seg på deg eller klærne dine, markerer den at både du og klærne dine er kattens eiendom. Noen katter elsker også å klore på klær og møbler, men da bør du kjøpe et klorebrett, slik at katten ikke ødelegger dyre ting.

Skjortejakker for katteeiere

Skjortejakker av myke materialer vil helt sikkert bli en ny favoritt for katten din. La gjerne katten gni seg på jakken din, slik at katten kjenner tilhørighet til plagget. Dette er ekstra viktig med nye klær. Det ser jo sikkert litt rart ut for katten at eieren alltid bytter pels, og da er det viktig at de venner seg til den nye “pelsen” din. Finn kattemyke og stilige skjortejakker til alle anledninger hos NA-KD.

Katter elsker garderober

Katter elsker også garderober og skap, nettopp fordi klærne i garderoben lukter av deg og av katten. Du kjenner kanskje ikke disse luktene selv, men for katten betyr de trygghet. Skal katten til dyrlege, for eksempel til kastrering, kan du gjerne legge igjen noe som lukter av deg i katteburet. Det gir katten en ekstra trygghet når den er alene hos veterinæren.

Katteartikler