Når vi får barn er det mye vi må tenke på. Vi ønsker alt det beste for barna våre. Når de er små er vi opptatt av trygge omgivelser. Vi er livredd for alt som kan skade de små dyrbare skattene våre. I denne perioden er det derimot ikke så vanskelig å kjøpe klær til barna, for de bryr seg ikke spesielt mye om hva de har på seg.

La barna kle seg moteriktig

Etter hvert som de blir større, blir også dette et problem. De godtar ikke lenger den buksa du fant på tilbud. Eller skoene som du synes var kjempetøffe.

Da er det godt at vi har https://kidsbrandstore.no/. Her kan både jenter og gutter finne tøffe og moteriktige klær. På https://kidsbrandstore.no/ kan du finne klær fra mange kjente merkevarer. Klær med god kvalitet og slitestyrke.

I tillegg tilbyr https://kidsbrandstore.no/ rask levering, noe som spesielt passer ungdommer godt. Og skulle ikke klærne passe, kan du sende de i retur, helt uten kostnad. Vi anbefaler deg å sette deg ned sammen med barnet eller ungdommen og nettshoppe merkeklær til gode priser.

Enkle råd for kattehold med barn i hus

En annen ting som ofte dukker opp når man får barn, er om det er trygt å ha katt. Noen har allerede en katt og ønsker naturlig nok ikke å kvitte seg med den pelskledde bestevennen.

Med enkle grep trenger du heller ikke det. Det viktige er at eventuelle regelendringer skjer før barnets ankomst. Ellers vil katten kunne forbinde dette med å bli kastet ut av sengen til foreldrene.

Forbered katten

Hvis du setter opp barnesenga en god stund før fødselen, kan katten bli vant til at den står der og at den ikke får ligge i den. Du må aldri la katt og spedbarn dele seng, grunnet faren for både kvelning og allergi.

Introduser katten for lukten

Når fødselen er overstått kan du ta et pledd eller klesplagg som babyen har hatt på seg og få noen til å ta det med hjem til katten. Da kan katten bli vant til lukten av barnet.

Ta gjerne frem babylotion, såper, babypudder og lignende, så katten blir kjent med alle disse nye luktene.

Få helsesjekk hos veterinær

Ta med katten til veterinæren for en full sjekk. På den måten kan du utelukke parasitter og andre helsefarer.

Kattesikring av viktige områder

Du bør begynne å tilrettelegge allerede en måned før termin. De møblene katten ikke lenger skal ha tilgang til må gjøres upopulære. Hvis du f.eks. dekker overflatene med dobbeltsidig tape, vil ikke katten være så gira på å være der lenger. Det blir nemlig ubehagelig å gå på og pelsen setter seg fast.

Lukk katten ute fra barnerommet

Det er svært viktig at katten ikke har tilgang til rommet der babyen sover. Katter elsker varme og de tiltrekkes av små, trange plasser, som en babyseng ofte er.

Katten må ikke under noen omstendighet få lov til å samsove med babyen.