Er du litt usikker på hva slags stil du skal ha, eller hva som gjør at du føler deg helt i vater? Akkurat slik du vil være for deg selv og ovenfor andre? Kanskje du er som en smidig katt som smyger seg rundt om kring og har full kontroll?

Livet handler om kontroll og ha balanse. Enten det gjelder i forhold eller i økonomi. Med yoga og meditasjon kan alle få litt mer kontroll. Det handler om å kontrollere pusten sin og ha det bedre i øyeblikket.

Hvorfor yoga

Av og til ser du kanskje katten din gjøre noen utrolige utstrekninger på sofaen. Eller at den bare ser ut som den har full kontroll på omgivelsene? Det kan du også få ved å drive med yoga. Sett deg med beina i kryss på sofaen og kom i sonen. Med de beste yogaklær blir det enklere. De er fleksible og tettsittende.

Hvorfor fokusere på pusten

Mange får store plager fordi de ikke har det bra. En av de tingene som skjer er at man slutter å puste ordentlig. Med yoga lærer man å puste med magen, helt ned til røttene slik at man setter i gang en eksplosjon. Ut -og innånding skyver oksygen bedre rundt i blodårene, og gir en bedre helse.

Hvorfor være cool som en katt

Katter er være avslappede venner. De er vakre, kosete og ikke minst; katter er guder og gudinner. De vet hva de vil ha og tar det de får. Med daglig yoga får du tilbake kontrollen du mistet i å være utgående, sosial og som de andre ville ha deg. Men det var ikke deg. Du vil heller snakke med plantene og drikke fusjon-te.

Hva er beste klær for yoga

De beste klærne er de som gir deg fleksibilitet og komfort. Yogaklær har noen fordeler du kan bruke. De passer kroppen din uansett størrelse og vil gjøre at du kan ta de ulike øvelsene uten problem. Bruk dem til yoga og når du er i sonen. Det kan gi deg bedre helse, en strammere kropp og mer kontroll på livet ditt.

Lev livet litt bedre

Det er mange som følger med i saueflokken for ikke å måtte stå for noe. Ingen meninger, ingen valg. Du lar egentlig de andre velge for deg. Er det dette du vil eller ønsker du heller å ta kontrollen over livet, få mer ut av øyeblikket og se framover på en positiv måte, da kan du begynne med yoga. Dette kan bli din “gamechanger”!