Katten din kan vise at den er glad i deg på mange forskjellige måter. Men ikke alle kjærlighetstegn blir like godt mottatt av oss mennesker. Vi har no

Katten din kan vise at den er glad i deg på mange forskjellige måter. Men ikke alle kjærlighetstegn blir like godt mottatt av oss mennesker. Vi har nok to forskjellige oppfatninger av hvordan man viser sine følelser for hverandre. Her er noen merkelige ting katter gjør for å vise at de setter pris på deg.

Tar med døde dyr hjem

Det er ikke bestandig like godt mottatt å se en død fugl eller mus rett foran inngangsdøra før du drar på jobb, med en stolt katt i bakgrunnen. Men sannheten er at dette er en måte for katter å vise sin takknemlighet overfor deg. De setter stor pris på den kjærligheten du gir, og vil således gi deg en gave. Det kan også bety at din katt vil dele byttet med deg, akkurat som du deler din mat med katten.

Masserer deg med klørne

Opplever du at katten sitter på fanget foran deg og begynner å kna med de spisse klørne på magen eller i brystkassa? Godt, ikke sant? Dette er et tegn på at katten koser seg veldig i ditt nærvær, og mange forskere mener dette er en typisk bevegelse kattunger gjør for melke moren. Selv om dette kan være svært ubehagelig, er det iallefall veldig godt ment.